انجمن تخصصی قشم ولتاژ
ارتباط plc s5 با pc از طریق cp143 - نسخه قابل چاپ

+- انجمن تخصصی قشم ولتاژ (http://forum.qeshmvoltage.com)
+-- انجمن: simatic S5 (http://forum.qeshmvoltage.com/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: simatic S5/step 5 (http://forum.qeshmvoltage.com/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: ارتباط plc s5 با pc از طریق cp143 (/showthread.php?tid=368)



ارتباط plc s5 با pc از طریق cp143 - saeedrahmanian65 - 04-25-2014

با توجه به از رده خارج شدن PG720 و عدم امكان استفاده از تعدادي از آنها به علت خرابي، هم اكنون از كامپيوتر هاي نت بوك يا PC معمولي به صورت مستقيم با اتصال به پورت CPU پي ال سي هاي STEP5 ، عيب يابي و پشتيباني هاي لازم در سطح يك اتوماسيون صنعتي صورت مي گيرد؛ ولي به دلايل مختلف امكان اتصال نت بوك يا PC به كارت شبكه CP143 و برقراري ارتباط از طريق شبكه SINECH1 ميسر نيست. چگونه مي‌توان اين مشكل را مرتفع نمود؟


RE: ارتباط plc s5 با pc از طریق cp143 - nouriazar - 06-01-2014

(04-25-2014, 07:25 AM)saeedrahmanian65 نوشته: با توجه به از رده خارج شدن PG720 و عدم امكان استفاده از تعدادي از آنها به علت خرابي، هم اكنون از كامپيوتر هاي نت بوك يا PC معمولي به صورت مستقيم با اتصال به پورت CPU پي ال سي هاي STEP5 ، عيب يابي و پشتيباني هاي لازم در سطح يك اتوماسيون صنعتي صورت مي گيرد؛ ولي به دلايل مختلف امكان اتصال نت بوك يا PC به كارت شبكه CP143 و برقراري ارتباط از طريق شبكه SINECH1 ميسر نيست. چگونه مي‌توان اين مشكل را مرتفع نمود؟
با سلام با توجه به قدیمی بودن سیستم میتوانید جهت تعمیردستگاه PG به شرکت قشم ولتاژمراجعه کرده و یا درغیر اینصورت سیستم S5 بدلیل خارج شدن از رده تولیدات زیمنس قطعات آن بخصوص در زمینه شبکه بسیار سخت تهیه می شود و یا اینکه در بازار موجود نمیباشد میتوانید جهت رفع اساسی مشکل، سیستمتان را ارتقا داده و به S7 تبدیل نمایید.
با تشکر


RE: ارتباط plc s5 با pc از طریق cp143 - naby62 - 07-11-2014

(04-25-2014, 07:25 AM)saeedrahmanian65 نوشته: با توجه به از رده خارج شدن PG720 و عدم امكان استفاده از تعدادي از آنها به علت خرابي، هم اكنون از كامپيوتر هاي نت بوك يا PC معمولي به صورت مستقيم با اتصال به پورت CPU پي ال سي هاي STEP5 ، عيب يابي و پشتيباني هاي لازم در سطح يك اتوماسيون صنعتي صورت مي گيرد؛ ولي به دلايل مختلف امكان اتصال نت بوك يا PC به كارت شبكه CP143 و برقراري ارتباط از طريق شبكه SINECH1 ميسر نيست. چگونه مي‌توان اين مشكل را مرتفع نمود؟

سلام.برای ارتباط لب تاب با s5 باید مبدل rs232 to tyy رو داشته باشید. میتونید بسازیدش علاوه بر این که توی بازار هم هست .قیمتش چیزی حدود 150000تومان هستش.